Еразмус проект Adult@Local

Започна проектот “Промовирање на нови можности за образование на возрасни на локално ниво (Adults@local)” во рамки на Еразмус програмата за мали партнерства во делот за образование на возрасни. Деталите во документот подолу. 


Adults@Local.pdf

Контакт

ул. Леринска 79 1000 Скопје Македонија


Е-mail: impulsi@impulsi.com.mk
Телефон: 02 308 50 05
070 252 812
070 252 792

Контактирајте нé