Проценка на кандидати при селекција

Oценување засновано на Компетентнции

Управувањето со денешниот човечки капитал е многу предизвикувачка операција, но не треба да ги носите своите одлуки врз основа на субјективни процеси и инстинктот. Ние обезбедуваме богатство од проценки за да помогнеме во донесувањето стратешки одлуки. Без разлика дали е во прашање планирање на сукцесија, нови вработувања, организациско престројување, или подобрување на ефикасноста, нашите алатки за проценување може да обезбедат знаење коешто ви треба за да ги донесете одлуките коишто се навистина важни. Јавете ни се и споделите ги со нас вашите потреби или проблеми со вработените, а ние ќе ви препорачаме алатки со кои може да ги постигнете саканите резултати.Други услуги

Контактирајте нéКонтакт

ул. Леринска 79 1000 Скопје Македонија


Е-mail: impulsi@impulsi.com.mk
Телефон: 02 308 50 05
070 252 812
070 252 792

Контактирајте нé