Планирање на заменливоста

Планирањето на заменливоста ѝ овозможува на вашата организација да идентификува талентирани вработени и да им обезбеди образование за да ги развие за идни повисоки нивоа со пошироки одговорности. Ефективното и проактивно планирање на заменливоста добро ја подготвува вашата организација за проширување, загуба на клучен вработен, пополнување на ново работно место, унапредувања на вработените, и реорганизација насочена кон идните можности.

Импулси ја користи меѓународната Global Career Development Facilitator методологија, како и SDI методологијата, за да им помогне на вашите вработени да ги откријат своите развојни патишта во кариерата, нивните интереси и мотиви. Ние откриваме таленти коишто се ангажирани и коишто ќе го поддржат остварувањето на стратешките цели на вашата организацијаДруги услуги

Контактирајте нéКонтакт

ул. Леринска 79 1000 Скопје Македонија


Е-mail: impulsi@impulsi.com.mk
Телефон: 02 308 50 05
070 252 812
070 252 792

Контактирајте нé